Sinds deze week is de website van de afdeling leren & ontwikkelen live. We werken aan het samenbrengen, vernieuwen en nieuw ontwerpen van opleidingsaanbod voor medewerkers van iHUB.

De focus heeft gelegen op het primaire proces van zorg en onderwijs. Zoals je ziet werken we met ontwikkelblokken voor verschillende medewerkers in verschillende groepen. De afdeling Leren & Ontwikkelen voert op dit moment gesprekken met alle regio’s om de opleidingsplannen voor 2021 te concretiseren en te plannen passend binnen de regionale begroting.

De site geeft je een inkijkje in de mogelijkheden die we je bieden voor de ontwikkeling van je persoonlijk vakmanschap en teamontwikkeling. Iedere dag vullen we de ontwikkelblokken verder met inhoudelijke beschrijvingen en planning.

Het is work-in-progress, dus mis je iets, wil je ergens meer informatie over of heb je zelf een training voor je collega’s die er nog niet bij staat laat het ons weten via ons contactformulier. Op de FAQ pagina vind je ook allerlei veel gestelde vragen die we krijgen.

Deze site is een tussenstation op weg naar een Leermanagementsysteem waar we in de loop van 2021 mee gaan werken.

Deel dit bericht!

Terug naar Nieuwsoverzicht