Themagroepen

Professionele Themagroepen

Binnen iHUB werken we volgens de principes van een lerende organisatie waarbij we streven naar kennisdeling en expertise-uitwisseling. Met de professionele themagroepen stimuleren en faciliteren we dit proces. Op deze pagina vind je een overzicht van de huidige thema groepen. Hoe de groepen samenwerken en wat zij met elkaar uitwisselen is aan de groep zelf, vanuit leren & ontwikkelen willen we dit wel ondersteunen als daar behoefte aan is. Wil jij geïnspireerd worden op een bepaald onderwerp, of heb jij zelf kennis en ervaring te delen? Sluit je dan aan bij een van de professionele themagroepen.

Zoek jij verbinding?

Is er een thema waar jij warm voor draait, graag de interactie met collega’s op zou zoeken, maar waar nog geen professionele themagroep voor bestaat? Laat het ons weten middels het contactformulier. Wij brengen je graag in contact met anderen die zich bezighouden met hetzelfde onderwerp. Door het thema op ons “lanceerplatform” te plaatsen kunnen collega’s samen met jou aan boord stappen om op ontdekkingstocht te gaan en gezamenlijk nieuwe hoogtes te bereiken.

Reeds bestaande professionele themagroepen

Onderstaande themagroepen verwijzen naar groepspagina’s op het intranet van iHUB. Deze zijn enkel toegankelijk voor medewerkers van iHUB.

Geweldloos Gezamenlijk Gezag
Naar de Themagroep
JIM – Jouw Ingebrachte Mentor
Naar de Themagroep
Oplossingsgericht Werken
Naar de Themagroep
Ouderbetrokkenheid
Naar de Themagroep
Seksualiteit
Naar de Themagroep
Suïcidepreventie
Naar de Themagroep
Visie op Probleemgedrag
Naar de Themagroep

Wil jij bijdragen aan ontwikkeling en je bij een netwerk aansluiten?

Laat het ons weten via het contactformulier en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.